Pagina de start a forumului 500le.MyForum.ro 500le.MyForum.ro

FAQFAQ   CautareCautare   MembriMembri   GrupuriGrupuri   InregistrareInregistrare 
 ProfilProfil   Mesaje privateMesaje private   AutentificareAutentificare 

Google
KLE-istii & Friends 2011 - discutii

Creaza un subiect nou   Acest subiect este inchis, nu se pot crea sau raspunde la mesaje    Pagina de start a forumului 500le.MyForum.ro -> Organizare iesiri
Subiectul anterior :: Subiectul urmator  
Autor Mesaj
Speedy.K
Membru fondator

Data inscrierii: 03/Apr/2009

MesajTrimis: 21/02/2011 11:36    Titlul subiectului: KLE-istii & Friends 2011 - discutii Raspunde cu citat (quote)

Pana acum stim doua lucruri despre intalnirea noastra anuala:
* locatia: Transalpina
* data aproximativa: unul din weekendurile 29-31 Iulie sau 5-7 August

Asa ca aici putem continua discutiile legate de subiect. Pe orice teme: participanti, invitatii outsideri, propuneri locuri de intalnire / campare, sens de executare a traseului principal, detalii despre starea drumului, amanunte despre zona, etc, etc, etc.
Bagati!
ariman11
Membru fondator

Data inscrierii: 31/Mar/2009

MesajTrimis: 24/02/2011 16:44    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

http://www.youtube.com/watch?v=HhCoIV5s5z8
hai ca mai avem putin:D

www.heavyriders.ro
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Viziteaza site-ul autorului Codul MSN Messenger
Lucian
Membru fondator

Data inscrierii: 22/Apr/2009

MesajTrimis: 24/02/2011 16:50    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

http://www.transalpina.biz/
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Trimite un mesaj Codul Yahoo Messenger
cernobal
Membru

Data inscrierii: 14/Ian/2010

MesajTrimis: 24/02/2011 20:49    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Lucian a scris:
http://www.transalpina.biz/

fratilor incerc sa strang si eu banii de benzina ....dupa filmuletele postate de arimanu si Lucian...m-au convins sa vin , numai bine tuturor :d
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Trimite un mesaj Codul Yahoo Messenger
Speedy.K
Membru fondator

MesajTrimis: 25/02/2011 14:43    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

I-am scris celui care se ocupa de siteul Transalpina intrebandu-l diverse. Asta cam a cum o luna jumate. Pana acum niciun raspuns, din pacate.
cernobal
Membru

MesajTrimis: 25/02/2011 15:28    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Speedy.K a scris:
I-am scris celui care se ocupa de siteul Transalpina intrebandu-l diverse. Asta cam a cum o luna jumate. Pana acum niciun raspuns, din pacate.

azinoapte neavand ce face ...am urmarit traseul din google earth sa vad cat este asfaltat ...aici arata ca este cam jumatate dintre Novaci si Sebes....dar din pozele de pe site si filmuletele de pe youtube facute anul asta am observat ca 3 sferturi este asfaltat neasfaltat fijnd intrarea dinspre Sebes....in schimb alt prieten mi-a spus ca doar 10-15 kn nu sunt asfaltati...nu ramane de vazut decat in vara Very Happy , de curiozitate intreb , pe unde vreti sa mintram pe Sebes sau Novaci?
Sus
cernobal
Membru

MesajTrimis: 25/02/2011 15:30    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

ariman11 a scris:
http://www.youtube.com/watch?v=HhCoIV5s5z8
hai ca mai avem putin:D

aaa..... cam 5 luni si un pic.... Very Happy
Sus
Speedy.K
Membru fondator

MesajTrimis: 25/02/2011 17:02    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

La asta "lucrez" si eu. Asta depinde de mai multe chestii: unde ne strangem, cand ne strangem (sambata sau vineri seara), ce avem de gand sa facem (strict Transalpina sau si drumuri laterale, gen mers pana la Vidra si altele), etc.
Eu as vrea sa am ziua de sambata intreaga pentru a putea iesi de pe Transalpina propriuzisa si a face si alte bucati in zona. Asta mai ales ca e cam tot asfaltat si as vrea si niste drumuri mai distractive dpdv al suprafetei de rulare (e, ce exprimare am in mine...). Adica vreau sa fac si ceva coclau. Si nici nu vreau sa ma grabesc. Asa ca eu as propune sa ne intanim vineri seara la ul loc de campare dinainte stabilit si ales in asa fel incat sa-l poata nimeri toata lumea chiar si pe intuneric. Eu daca plec din Bucale pe la 6 (cand termin scarbiciu) la 9 sunt in Novaci sau la 10 in Sugag (astea asa...ca exemple). In felul asta avem ziua de sambata intreaga pentru haladuit pe Transalpina si imprejurimi, sambata seara campam unde cadeam de acord, iar duminca ramane fiecaruia pentru intoarcerea linistita acasa. Si oricum, conteaza sambata spre seara sa ne adunam toata gasca, ceea ce se va intampla oricum am face...
Hai, s-aud pareri.
cernobal
Membru

MesajTrimis: 25/02/2011 17:13    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

[quote="Speedy.K"]
cernobal a scris:
Speedy.K a scris:
I-am scris celui care se ocupa de pe unde vreti sa mintram pe Sebes sau Novaci?

La asta "lucrez" si eu. Asta depinde de mai multe chestii: unde ne strangem, cand ne strangem (sambata sau vineri seara), ce avem de gand sa facem (strict Transalpina sau si drumuri laterale, gen mers pana la Vidra si altele), etc.
Eu as vrea sa am ziua de sambata intreaga pentru a putea iesi de pe Transalpina propriuzisa si a face si alte bucati in zona. Asta mai ales ca e cam tot asfaltat si as vrea si niste drumuri mai distractive dpdv al suprafetei de rulare (e, ce exprimare am in mine...). Adica vreau sa fac si ceva coclau. Si nici nu vreau sa ma grabesc. Asa ca eu as propune sa ne intanim vineri seara la ul loc de campare dinainte stabilit si ales in asa fel incat sa-l poata nimeri toata lumea chiar si pe intuneric. Eu daca plec din Bucale pe la 6 (cand termin scarbiciu) la 9 sunt in Novaci sau la 10 in Sugag (astea asa...ca exemple). In felul asta avem ziua de sambata intreaga pentru haladuit pe Transalpina si imprejurimi, sambata seara campam unde cadeam de acord, iar duminca ramane fiecaruia pentru intoarcerea linistita acasa.
Hai, s-aud pareri.

tot cam asa as vrea si eu ...cred ca si arimanu la fel, plecare de vineri seara si gruparea la Novaci cu campare la cort, sau cabanuta...ptr cine vrea, ziua de sambata toata pentru hoinarit, inoptat sambata noapte undeva....si ptr duminica ma cam bate gandul si pentru Transfagarasan...cu intoarcere ptr voi prin Pitesti(autostrase), si noi astia din Ph. ..vedem pe unde!
Sus
prafuit
Membru

Data inscrierii: 26/Mai/2009

MesajTrimis: 25/02/2011 17:15    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Sau...

Camparea sa se faca la Obarsia Lotrului, unde se poate ajunge si mai tarziu pe traseul Rm. Valcea - Brezoi - Voineasa - Obarsia Lotrului sau Sibiu - Brezoi - Voineasa - Obarsia Lotrului. Si de la Obarsie (unde este si cabana pentru fitosi Razz ) se poate merge catre Sugag, Ranca, Sebes, Saliste, Vidra, etc.
Speedy.K
Membru fondator

MesajTrimis: 28/02/2011 10:39    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

cernobal a scris:

tot cam asa as vrea si eu ...cred ca si arimanu la fel, plecare de vineri seara si gruparea la Novaci cu campare la cort, sau cabanuta...ptr cine vrea, ziua de sambata toata pentru hoinarit, inoptat sambata noapte undeva....si ptr duminica ma cam bate gandul si pentru Transfagarasan...cu intoarcere ptr voi prin Pitesti(autostrase), si noi astia din Ph. ..vedem pe unde!

Da, mie mi se pare foarte bine asa.
Restu lumii, ce parere aveti de propunerea asta, intrunire vineri seara pe la Novaci pentru cei care pot veni din seara aia in zona?

prafuit a scris:
Sau...

Camparea sa se faca la Obarsia Lotrului, unde se poate ajunge si mai tarziu pe traseul Rm. Valcea - Brezoi - Voineasa - Obarsia Lotrului sau Sibiu - Brezoi - Voineasa - Obarsia Lotrului. Si de la Obarsie (unde este si cabana pentru fitosi Razz ) se poate merge catre Sugag, Ranca, Sebes, Saliste, Vidra, etc.

Tu te referi la camparea de sambata seara sau de vineri?
Chiar, de ursi stie cineva ceva prin zona Obarsiei?

Ultima modificare efectuata Speedy.K la 28/02/2011 10:43, modificat de 2 ori in total
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Viziteaza site-ul autorului Codul Yahoo Messenger
Doctor X
Membru fondator

MesajTrimis: 28/02/2011 11:29    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Speedy.K a scris:
Tu te referi la camparea de sambata seara sau de vineri?
Chiar, de ursi stie cineva ceva prin zona Obarsiei?

Poti ajunge la Obarsia Lotrului si pe intuneric, daca tii neaparat si daca alegi varianta Voineasa-lac Vidra-Obarsie, ca-i asfaltata toata. Cu marcajele sta mai prost. Dar nu pea merita efortul.
Ursi? Sunt multi si rai. Si vin numai la cortul tau. :lol:
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
Speedy.K
Membru fondator

MesajTrimis: 28/02/2011 13:26    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Pai cere-i smecheria daca ajung sa Obarsie prin Voineasa-Vidra? Eu zic sa ne adunam vineri seara (sau sambata pana-n pranz, pentru cei care n-or putea pleca de vineri de acasa) la unul din capetele Transalpinei in ideea de a o parcurge sambata impreuna si pe lumina pe toata (eventual plus drumuri laturalnice in funtie de timp si chef).
Iar despre ce ziceai tu legat de campare la cort prin Novaci, putem face si altfel: daca or sa fie oameni care vor pensiune pot sta la una din Novaci, iar "cortistii" pot pune corturile oriunde pe la iesirea din Novaci spre Ranca. Ca in seara aia oricum n-or sa se intample evenimente remarcabile, toata lumea o sa fie dupa munca si drum; paranghelia cu toata lumea o s-o facem probabil sambata seara, nu?
Alex
Membru fondator

Data inscrierii: 14/Apr/2009

MesajTrimis: 28/02/2011 15:58    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Mah,ganditi-va si la outsider-i,aia fara enduroaice! :-D

Eu cu Lucian ne gasim ceva trasee in jurul Transalpinei dar locul de cazare ar trebui sa aiba acces pe drum asfaltat!Eventual gasim noi un loc de campare mai retras pt. toata suflarea,pana va mocirliti voi :-D
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Trimite un mesaj Viziteaza site-ul autorului Codul Yahoo Messenger
Speedy.K
Membru fondator

MesajTrimis: 28/02/2011 16:03    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Pai da ma, eu ma gandeam cam asa:
* daca campam undeva pe langa Novaci sau Ranca vineri seara e OK, ca e asfalt.
* pentru sambata seara vorbim la fata locului in asa fel incat sa fie la asfalt
Nu-i bine asa?
prafuit
Membru

MesajTrimis: 28/02/2011 20:17    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Eu ma refeream sa fie camparea la Obrasie de vineri seara si sambata cine vrea sa mearga pe asfalt merge pe asfalt si cine vrea pe namol merge pe namol. Ceva de genul campam in mijloc si apoi merge fiecare in ce directie vrea sambata si duminica.
Speedy.K
Membru fondator

MesajTrimis: 01/03/2011 10:33    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Eu parca n-as avea chef sa merg p-acolo noaptea. De lene, nu de altceva.
cernobal
Membru

MesajTrimis: 01/03/2011 14:21    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Speedy.K a scris:
Eu parca n-as avea chef sa merg p-acolo noaptea. De lene, nu de altceva.

Pai cine ar merge noaptea...?!!! eu in nici un caz...si ca sa fie noapte ar insemna sa se treaca de ora 12...ca se intuneca pe la 10:30 -11, sper sa nu gresesc
Sus
Speedy.K
Membru fondator

MesajTrimis: 01/03/2011 14:25    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Man, solstitiul e pe 21 Iunie. In jurul lui 1 August banuiesc ca se intuneca pe la un 9 maxim.
cernobal
Membru

MesajTrimis: 01/03/2011 14:42    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Speedy.K a scris:
Man, solstitiul e pe 21 Iunie. In jurul lui 1 August banuiesc ca se intuneca pe la un 9 maxim.

Greseala mea...acuma ramane sa mai vorbm pana atunci si sa vedem ce si cum mai stabilim...!
Sus
Speedy.K
Membru fondator

MesajTrimis: 02/03/2011 10:40    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Eu raman la ideea de a pune cricu jos vineri seara undeva pe langa Novaci. Mi se pare compromisul cel mai onorabil.
Alex
Membru fondator

MesajTrimis: 20/03/2011 22:50    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Speedy.K a scris:
Eu raman la ideea de a pune cricu jos vineri seara undeva pe langa Novaci. Mi se pare compromisul cel mai onorabil.

E bun asa.Pe sambata,impreuna cu Lucian o luam pe ruta Rm.Valcea-Dr.Turnu Severin-Cazanele Dunarii-Caransebes-Hateg-Sebes cu propunere campare pt. toata lumea in zona Sugag 77+192+125+70+22+18+34=538km.Sa vedem ce poate bembeu'.Ar fi frumos sa petrecem doua nopti impreuna,e mai sigur asa,daca pica unul din noi in prima noapte,poate sa-si ia revansa in a doua :-D
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Trimite un mesaj Viziteaza site-ul autorului Codul Yahoo Messenger
Lucian
Membru fondator

MesajTrimis: 21/03/2011 08:02    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Alex a scris:
Speedy.K a scris:

E bun asa.Pe sambata,impreuna cu Lucian o luam pe ruta Rm.Valcea-Dr.Turnu Severin-Cazanele Dunarii-Caransebes-Hateg-Sebes cu propunere campare pt. toata lumea in zona Sugag 77+192+125+70+22+18+34=538km.Sa vedem ce poate bembeu'.Ar fi frumos sa petrecem doua nopti impreuna,e mai sigur asa,daca pica unul din noi in prima noapte,poate sa-si ia revansa in a doua :-D

Votat! :punk:
Speedy.K
Membru fondator

MesajTrimis: 21/03/2011 10:08    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Aaaa, n-am prea inteles planu'...
Alex
Membru fondator

MesajTrimis: 21/03/2011 10:13    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Vineri campam toti la Novaci.Sambata voi mergeti pe Transalpina iar noi ocolim pe traseul expus mai sus.Sambata seara ne regrupam la Sugag pt. campare si cheful de final de tura!
Sus
Speedy.K
Membru fondator

MesajTrimis: 21/03/2011 10:31    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Ahaaa, dada, acum pricep. Pai si ratati voi Transalpina?
In rest, asa ca plan general e OK.
Alex
Membru fondator

MesajTrimis: 21/03/2011 12:25    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Speedy.K a scris:
Ahaaa, dada, acum pricep. Pai si ratati voi Transalpina?

Asta e...io ce sa fac,Lucian se kaka pe el de frica noroaielor.Eu am vazut poze de anul trecut pe Transalpina cu Bmw k1200lt sau cu Fz6.Ca sa multumim pe toata lumea,noi ocolim pe la Caransebes.Cu ocazia asta ma intalnesc si cu soacramea vreo 10 minute 8-)
Sus
Speedy.K
Membru fondator

MesajTrimis: 21/03/2011 13:19    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Aaaa, deci tu ai chef de senzatii tari, adrebalina, chestii d-astea...
Lucian
Membru fondator

MesajTrimis: 21/03/2011 16:33    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Asa ma' bozgore! Da vina pe mine ca sa te intalnesti cu soacra ta! Rusine ma....

In alta ordine de idei: nu ma caca pe mine ma sa-mi bag otobuzu' pe coclauri. Ideea este ca nu-mi place cum se simte curu' pe of. Posesorul KLE-ului bizar colorat, are curu' mai nesimtitor. :innocent:

Ultima modificare efectuata de catre Lucian la 21/03/2011 16:40, modificat de 1 data in total
Sus
Speedy.K
Membru fondator

MesajTrimis: 21/03/2011 16:40    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Baa, aia sunt muschi fesieri bine dezvoltati, nu cur insensibil!
Lucian
Membru fondator

MesajTrimis: 21/03/2011 16:42    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Speedy.K a scris:
Baa, aia sunt muschi fesieri bine dezvoltati, nu cur insensibil!

Corect! :hump: :hump: :hump: :punk:
Alex
Membru fondator

MesajTrimis: 21/03/2011 17:08    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Lucian a scris:
Asa ma' bozgore! Da vina pe mine ca sa te intalnesti cu soacra ta! Rusine ma....

Aaaaaaaaaaa,vezi ca si tu esti invitat la o zama banateana :whistle:
Sus
Speedy.K
Membru fondator

MesajTrimis: 21/03/2011 17:09    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Hahaha, ai pus-o, tati... Te ia Purdi garda de corp la intrebederea cu soacra... Cred ca o sa te doara curu mai rau decat daca vii pe coclauri.
Speedy.K
Membru fondator

MesajTrimis: 07/04/2011 11:43    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Oameni, ce ziceti de o tura de recunoastere in zona Transalpina? Ca sa vedem locurile, drumurile, sa stim despre ce e vorba cand om face maaaarea intruneala...
Nu chiar acu', ca tre sa schimb neaparat uleiu, mi-e frica sa mai merg cu el asa. Mai peste vreo saptamana-doua... Ai?
Alex
Membru fondator

MesajTrimis: 07/04/2011 12:07    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Speedy.K a scris:
Oameni, ce ziceti de o tura de recunoastere in zona Transalpina? Ca sa vedem locurile, drumurile, sa stim despre ce e vorba cand om face maaaarea intruneala...
Nu chiar acu', ca tre sa schimb neaparat uleiu, mi-e frica sa mai merg cu el asa. Mai peste vreo saptamana-doua... Ai?

No stai sa se duca neaua...
Sus
Speedy.K
Membru fondator

MesajTrimis: 07/04/2011 12:08    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Pai da, ne informam cum e pe sus si apoi mergem.
kappy666
Membru

Data inscrierii: 31/Oct/2010

MesajTrimis: 08/04/2011 12:36    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

de acord;numai sa anuntati din timp ...poate de 1 mai?
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Trimite un mesaj
Speedy.K
Membru fondator

MesajTrimis: 08/04/2011 12:41    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Nu cred sa fie dusa zapada de 1 Mai.
kappy666
Membru

MesajTrimis: 08/04/2011 14:45    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

[quote="Speedy.K"]Nu cred sa fie dusa zapada de 1 Mai.[/quote]

cum ai spus si dumneata...ne interesam...vedem:)
Sus
Speedy.K
Membru fondator

MesajTrimis: 14/04/2011 11:34    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Asaaa, mai e putin si vine luna Mai. Asa ca m-am gandit ca ar trebui sa ne anuntam si noi intrunirea pe forumurile mari. Problema e ca tre' sa hotaram macar in principiu weekendul.
Eu cu Purdi suntem pentru cel de dupa 1 August. Undeva la sfarsitul lui Iulie e intalnirea bemweistilor, daca nu ma insel. Asa ca eu zic ca e OK primul We. din August. Bineinteles ca ne pastram posibilitatea de a muta evenimentul cu o saptamana mai devreme sau mai tarziu functie de meteo.
Ce parere aveti?
kappy666
Membru

MesajTrimis: 14/04/2011 17:22    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

[quote="Speedy.K"]Asaaa, mai e putin si vine luna Mai. Asa ca m-am gandit ca ar trebui sa ne anuntam si noi intrunirea pe forumurile mari. Problema e ca tre' sa hotaram macar in principiu weekendul.
Eu cu Purdi suntem pentru cel de dupa 1 August. Undeva la sfarsitul lui Iulie e intalnirea bemweistilor, daca nu ma insel. Asa ca eu zic ca e OK primul We. din August. Bineinteles ca ne pastram posibilitatea de a muta evenimentul cu o saptamana mai devreme sau mai tarziu functie de meteo.
Ce parere aveti?[/quote]

ar fi o idee;stiu ca pe la inceputuri am gasit la dobrescu cateva forumuri dedicat kle;parerea mea:poate nu ar fi rau sa le(il) reimprospatam si sa postati si acolo;
Sus
Alex
Membru fondator

MesajTrimis: 14/04/2011 18:30    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

kappy666 a scris:

ar fi o idee;stiu ca pe la inceputuri am gasit la dobrescu cateva forumuri dedicat kle;parerea mea:poate nu ar fi rau sa le(il) reimprospatam si sa postati si acolo;

:-D N-are sens,o sa intre peste noi tot felul de zmei care o sa ridiculizeze kle-ul!O sa facem un topic special dedicat reuniunii kle-istilor & friends la "Intalniri" pe motobalarism.ro
Sus
kappy666
Membru

MesajTrimis: 14/04/2011 19:01    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

[quote="Alex"][quote="kappy666"]

ar fi o idee;stiu ca pe la inceputuri am gasit la dobrescu cateva forumuri dedicat kle;parerea mea:poate nu ar fi rau sa le(il) reimprospatam si sa postati si acolo;[/quote]

:-D N-are sens,o sa intre peste noi tot felul de zmei care o sa ridiculizeze kle-ul!O sa facem un topic special dedicat reuniunii kle-istilor & friends la "Intalniri" pe motobalarism.ro[/quote]

te inteleg perfect si tocmai din acest motiv v-ati retras aici;poate si pe pro-bike....
Sus
Speedy.K
Membru fondator

MesajTrimis: 15/04/2011 08:25    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Ma doare la basca de labarii de pe dobrism.ro. O sa postez peste tot p[e unde o sa-mi trazneasca prin cap. De-al dreaqu. :punk: Fac si topic dedicat, bag si pe vechiul topic KLE, spaMuiesc toate posturile pe unde mai scriu cate ceva...

Pentru moment o sa anunt intrunirea pentru weekendul 5-7 August. Ce-o mai fi om mai vedea.
Alex
Membru fondator

MesajTrimis: 23/05/2011 18:42    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

http://www.motodobrism.ro/forum/index.php?/topic/662467-transalpina-seth-on-fire-poiana-horea-ponor-padis/page__pid__2856585#entry2856585

In maxim 1 luna se poate face tura aia de recunoastere wavetowel2
Sus
Luf
Membru fondator

Data inscrierii: 12/Apr/2009

MesajTrimis: 14/06/2011 18:20    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Noah v-ati hotarat ce si cum?
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Viziteaza site-ul autorului
kappy666
Membru

MesajTrimis: 14/06/2011 18:46    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

executam weekendul asta,tura de recunoastere?
Sus
Speedy.K
Membru fondator

MesajTrimis: 15/06/2011 08:39    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Eu renunt la tura de recunoastere. Motive strict financiare, se stie...
ariman11
Membru fondator

MesajTrimis: 15/06/2011 17:45    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

sincer nu cred ca mai are vreun farmec tura daca mergem in recunoastere, acum daca vrea sa mearga cineva e liber sa o faca
eu ma pastrez pt luna august,Wink

www.heavyriders.ro
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Viziteaza site-ul autorului Codul MSN Messenger
cris
Membru

Data inscrierii: 29/Mai/2009

MesajTrimis: 01/07/2011 11:54    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Pe ce data se face intalnirea ? Trebuie sa-mi planific concediul si as dori sa n-o ratez. Din punctul meu de vedere preferabil 5-7 aug. Alte pareri? Haideti sa hotaram.
Sus
Speedy.K
Membru fondator

MesajTrimis: 01/07/2011 11:59    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Cris, s-a hotarat demult: http://kle500.myforum.ro/kle-istii-friends-2011-alegerea-datei-aproximative-vt377.html . Singura chestie care ar putea amana evenimentul cu o saptamana ar fi vreo surpriza meteo. Dar asta nu putem sti decat mai aproape.
cris
Membru

MesajTrimis: 02/07/2011 21:55    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Asa este, acum am vazut ca s-a hotarat. In legatura cu programul, care este ,,regula casei"? Se mananca pe la pensiuni, se vine cu papa in traista, se face gratar ,,la locul faptei" si in general cum decurg ,,ostilitatile". Asta asa ,ca idee.
Sus
Speedy.K
Membru fondator

MesajTrimis: 20/07/2011 12:17    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Deci ramanem la wekendul 5-7 August, da? Asta daca nu se anunta cine stie ce urgie pentru zilele alea. daca se anunta asa ceva, mutam un weekend dupa.
Toata lumea de acord?
Speedy.K
Membru fondator

MesajTrimis: 20/07/2011 12:19    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

cris a scris:
Asa este, acum am vazut ca s-a hotarat. In legatura cu programul, care este ,,regula casei"? Se mananca pe la pensiuni, se vine cu papa in traista, se face gratar ,,la locul faptei" si in general cum decurg ,,ostilitatile". Asta asa ,ca idee.

Camparea se face la cort in ambele seri. In capatul dinspre Novaci vineri, si in celalalt capat, inspre Sugag, sambata. De halit se haleste la locul faptei. Se aduce in traista. Datile trecute am adus cate ceva fiecare si am mancat la comun. Pe mine nu m-a deranjat. Atata timp cat vine Purdi cu palinca si clisa aia vestita mie nu-mi mai trebuie nimic altceva... :-P
Bineinteles ca daca are careva chef sa haleasca la vreun 'otel de 5 stele de pe la Ranca sau mai stiu eu de pe unde, nimeni nu sta in calea fericirii lui. Dar datile trecute n-am avut cazuri...
cris
Membru

MesajTrimis: 21/07/2011 23:58    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Amanunt important ! Aduce cineva un gratar ? Sa punem la fript ceva carnuri sau preparate. As da o fuga , la Plescoi ,dupa niscaiva carnati.
Sus
Speedy.K
Membru fondator

MesajTrimis: 22/07/2011 15:49    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Pai gratar tre' sa avem la noi, ca altfel murim de foame... Eu il iau pe ala al meu "de moto". E cam mic da' macar ma scapa de la foamete.
Speedy.K
Membru fondator

MesajTrimis: 25/07/2011 13:24    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Pana acum m-am lamurit ca eu voi pleca vineri pe la un 3-4-5 dupa-amiaza din Bucale. Cu Kappy si cu inca un prieten KLE-ist care n-are cont aici (rusiniiica!). In Pitesti ne vom "agata" cu Arimanu si Cernobal.
kappy666
Membru

MesajTrimis: 25/07/2011 18:23    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Speedy.K a scris:
Pai gratar tre' sa avem la noi, ca altfel murim de foame... Eu il iau pe ala al meu "de moto". E cam mic da' macar ma scapa de la foamete.

"de moto"inseamna grilajul de la gratrarul cu apa ptr aragaz;fiind mic,usor de carat il voi aduce si eu..Smile
Sus
Speedy.K
Membru fondator

MesajTrimis: 26/07/2011 09:13    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Ha, ha, nu ma, e unu' d-ala rotund, cam cat o pizza mai mare. Si iau doar grilajul, fara tava, picioare, etc.
De fapt...sunt tampit, cred ca-l cunosti pe "inculpat"...

Update la gasca ce va pleca vineri din Bucuresti:
* eu
* Kappy
* Emil
* Ciprian
Cu semn de intrebare inca sunt noul nostru membru Sagetuza si celalalt prieten al meu proaspat KLE-ist de care va spuneam ca n-are cont aici.
Alex
Membru fondator

MesajTrimis: 26/07/2011 21:09    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Eu pornesc de joi,undeva spre Cheile Bicazului iar vineri vreau sa-l agat pe Lucian,la Sarata,la Brasov,vedem noi...deci ne vedem VINERI seara undeva in zona Novaci :w00t:
Sus
moosee
Membru

Data inscrierii: 17/Mai/2010

MesajTrimis: 28/07/2011 14:10    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Daca treceti prin Brasov m-as alatura si eu.
Speedy.K
Membru fondator

MesajTrimis: 28/07/2011 15:07    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Doftoru' zice ca mai vine campam vineri seara in zona Polovragi, pe Valea Oltetului. Cica sunt locuri misto pe acolo. Ce ziceti?
Alex
Membru fondator

MesajTrimis: 28/07/2011 20:56    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Speedy.K a scris:
Doftoru' zice ca mai vine campam vineri seara in zona Polovragi, pe Valea Oltetului. Cica sunt locuri misto pe acolo. Ce ziceti?

@Peter,ma bucur ca ne vom revedea si anul acesta.Ne vom intalni in Brasov impreuna cu Lucian.Detaliile le vom discuta aici sau pe telefon(numai sa ma suni tu ca eu am schimbat telefonul de 3 ori iar sim-ul de 2 de anul trecut si nu mai am numarul tau )

@Speedy Mai,eu,Lucian/Raluca si cu Moose venim de la Brasov pe Culoarul Rucar-Bran via Transfagarasan>Valea Oltului>Novaci.Fie-va mila de noi si cautati un loc de campare cat mai apropiat de Novaci,vom avea km grei in spinare
Sus
Speedy.K
Membru fondator

MesajTrimis: 29/07/2011 09:01    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Pai, bre, voi cum iesiti spre Novaci din Valea Oltului, nu trecand prin Polovragi?
Doctor X
Membru fondator

MesajTrimis: 29/07/2011 09:59    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Alex a scris:

@Speedy Mai,eu,Lucian/Raluca si cu Moose venim de la Brasov pe Culoarul Rucar-Bran via Transfagarasan>Valea Oltului>Novaci.Fie-va mila de noi si cautati un loc de campare cat mai apropiat de Novaci,vom avea km grei in spinare

Bre, Polovragi e mai aproape decat Novaci, deci faceti km mai putini.
Puteti sa campati in prima seara si pe valea Galbenului, dupa pestera Muierilor. Avantajul e ca cel putin pana la hotelul de dupa pestera e asfalt.
Sus
Speedy.K
Membru fondator

MesajTrimis: 29/07/2011 10:02    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Bai, e simplu: gasca care ajunge prima in zona cauta locatie de campare. Vedeti si voi sa fie ceva frumos, cu ceva copacei si iarba si fara manelisti. De fapt...stiti voi. A, si sa aiba loc de parcare suficient, sa nu trebuieasca sa parchez langa vreun autobuz albastru instabil...
Alex
Membru fondator

MesajTrimis: 29/07/2011 10:58    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Doctor X a scris:

Bre, Polovragi e mai aproape decat Novaci, deci faceti km mai putini.
Puteti sa campati in prima seara si pe valea Galbenului, dupa pestera Muierilor. Avantajul e ca cel putin pana la hotelul de dupa pestera e asfalt.

Pai noi vrem sa campam toti la un loc.Tu cu Ingridutza nu veniti? :-O

Ultima modificare efectuata de catre Alex la 29/07/2011 10:59, modificat de 1 data in total
Sus
Speedy.K
Membru fondator

MesajTrimis: 29/07/2011 10:59    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Unii sunt mai fraieri, asa, si vin abia sambata... :o)
Alex
Membru fondator

MesajTrimis: 29/07/2011 11:00    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Speedy.K a scris:
Unii sunt mai fraieri, asa, si vin abia sambata... :o)

E bine si asa...o sa aiba mai multa tragere la coniac si palinca :-)

In mare asta e traseul meu,incepand de joi:

Ziua 1:Oradea>SighetuMarmatiei>Borsa>Pasul Prislop>Vatra Dornei>Cheile Bicazului>Gheorgheni>Baile Tusnad(cazare la cort sau casuta in camping)total ziua 1:674 km SE IESE DIN ORAS LA 06 DIMINEATA!!!!

Ziua 2:Baile Tusnad>Sf.Gheorghe>Brasov(aici ni se alatura si Lucian cu Peter)>Culoarul Rucar-Bran>Curtea de Arges>Transfagarasan>Rm.Valcea>Novaci(cazare si intalnire cu kle-istii)total ziua 2: 512 km:

Ziua3:(pt. cei nonenduro)Novaci>Dr.Turnu Severin>Orsova>Caransebes>Hateg>Sebes>Sugag(cazare la cort si cheful+beutura kle-istilor)total ziua 3:450 km

Ziua 4:Sebes>AlbaIulia-Turda>Gilau>Oradea total ziua 4:289 km

Am ales in mare parte drumuri europene,majoritatea le cunosc si sunt in stare buna(cu probleme majore intre Campulung si Curtea de Arges,cca 20 km),nu imi asum raspunderea legat de calitatea drumurilor,pt. reclamatii ulterioare va rog sa va adresati,bagandu-le carnea in gura, ministrei Boagiu si Boc

Total:1951 km in patru zile pornind de saptamana viitoare din data de 04.08.2011(joi) orele 06 pana la 07.08.2011(duminica)

Nota:se merge in "stil de concediu",70 in localitati 110-120 in afara(cu exceptie zonele de interes turistic cum ar fi Muntii Rodnei,Dunarea,Bicaz,Izvorul Muresului etc.) cu mici pauze de poze(max 2 minute)+pauze pt.o zama sau flekend.Se poate fuma pe motocicleta(cei cu flip-up,cei fara,ghinion)
Sus
Alex
Membru fondator

MesajTrimis: 29/07/2011 11:45    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Sus
Speedy.K
Membru fondator

MesajTrimis: 29/07/2011 15:15    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Pai stai ma, voi nu faceti Transalpina deloc, nici macar strict pe asfalt?
Doctor X
Membru fondator

MesajTrimis: 29/07/2011 15:34    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Speedy.K a scris:
Pai stai ma, voi nu faceti Transalpina deloc, nici macar strict pe asfalt?

Daca au autobuze ce sa le faci?
Purdi, daca aduci pe sambata seara o tabla de zlana, un carnatz uscat si o palinca promit ca nu ma iau de traseul vostru. :lol:
Sus
Speedy.K
Membru fondator

MesajTrimis: 29/07/2011 16:16    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Hai, ma, da-o-n spanac, pe Transalpina se merge si cu carucioru' cu rotile...
moosee
Membru

Data inscrierii: 17/Mai/2010

MesajTrimis: 29/07/2011 17:01    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

@Alex: Iti trimit un SMS zilele astea si inainte sa pleci de la Tusnad Bai te rog sa-mi dai un mesaj sa ma suni si o sa te astept la OMV in Sf. Gheorghe gata de plecare.
Si eu ma bucur ca ne reintalni si ca o sa fim mai mult, eram inpacat cu gandul ca tre sa fac 320 de km singur ( direct pe valea oltului fara Transfagarasan).

@Speedy: Daca nu ma lasa mobra eu execut transalnina doar mai incet ca o sa fiu obosit.
Alex
Membru fondator

MesajTrimis: 30/07/2011 20:26    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

S-a schimbat traseul.Pana la Novaci e acelasi,de acolo,de sambata dimineata,eu vin cu voi pe Transalpina iar Lucian se intoarce la Buzau cu probleme personale.Moose se pare ca totusi vom traversa muntele ala!
Sus
Speedy.K
Membru fondator

MesajTrimis: 30/07/2011 23:28    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

haha, ce dramatic suna! Nici nu zici ca sunt doar 100 km...
Am vorbit si eu cu Lucian, aniversarea aia din familie nu poate fi ratata de niciun fiu de bun simt. Asa ca il intelegem.
Ce nu inteleg eu e de ce nu cauta un furnizor decent de net. Chitra...
Speedy.K
Membru fondator

MesajTrimis: 01/08/2011 13:51    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Baieti, in urma unei discutii cu Arimanu' in dimineata asta si a consultarilor cu expertul nostru Doftoru' am decis sa campam vineri seara langa Pestera Muierilor. Din ce am aflat o sa gasim loc de cort in zona.
Sper ca toata lumea e de acord. Drumul e asfaltat pana la pestera, deci nu-i problem' pentru "RATB-isti". Daca e cineva care nu stie traseul:
http://maps.google.ro/maps?saddr=Strad%C4%83+necunoscut%C4%83&daddr=DN67&hl=ro&ie=UTF8&ll=45.187693,23.760209&spn=0.016787,0.035191&sll=45.137493,23.769779&sspn=0.067206,0.140762&geocode=Fa6WsQId8ntqAQ%3BFXDDsAId-2RrAQ&mra=me&mrsp=1,0&sz=13&t=h&z=15
Speedy.K
Membru fondator

MesajTrimis: 01/08/2011 19:29    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

BA, io va invit la ...muieri si voi nimic?!
cernobal
Membru

MesajTrimis: 02/08/2011 08:53    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Speedy.K a scris:
BA, io va invit la ...muieri si voi nimic?!

poate ca nimeni nu se opune Very Happy
Sus
Speedy.K
Membru fondator

MesajTrimis: 02/08/2011 08:59    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Da, aprobare tacita... 8-)
iridiu192
Membru

Data inscrierii: 13/Feb/2010

MesajTrimis: 02/08/2011 14:39    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Speedy.K a scris:
Baieti, in urma unei discutii cu Arimanu' in dimineata asta si a consultarilor cu expertul nostru Doftoru' am decis sa campam vineri seara langa Pestera Muierilor. Din ce am aflat o sa gasim loc de cort in zona.
Sper ca toata lumea e de acord. Drumul e asfaltat pana la pestera, deci nu-i problem' pentru "RATB-isti". Daca e cineva care nu stie traseul:
http://maps.google.ro/maps?saddr=Strad%C4%83+necunoscut%C4%83&daddr=DN67&hl=ro&ie=UTF8&ll=45.187693,23.760209&spn=0.016787,0.035191&sll=45.137493,23.769779&sspn=0.067206,0.140762&geocode=Fa6WsQId8ntqAQ%3BFXDDsAId-2RrAQ&mra=me&mrsp=1,0&sz=13&t=h&z=15

daca o sa campati in zona polovragi/pestera muieri poate va ajuta informatia asta. eu am campat in zona in 2010, intre polovragi si baia de fier. e liniste, spatiu mare de cort, mai erau 4 corturi pe langa noi (famili cu copii), era miercuri parca, fara magazine sau cladiri in apropiere. am pus link google map si 2 poze din locul cu pricina.

Have fun!

LINK harta: http://maps.google.ro/maps?ll=45.176297,23.785733&spn=0.002927,0.006968&t=h&z=18

Speedy.K
Membru fondator

MesajTrimis: 02/08/2011 23:13    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Multumim Iridiu.

Bucurestenii, decolarea la ora 16 fix din benzinaria Petrom din Militari, iesirea spre A2. La 16 decolarea, nu adunarea acolo.
E cineva impotriva? Se abtine cineva? Nu. Bun. Asa ramane. :-P Eu o sa fiu acolo pe la 3 jumate, nu-mi place sa fiu pe fuga la plecare.
prafuit
Membru

MesajTrimis: 03/08/2011 21:32    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Eu s-ar putea sa merg mai devreme vineri.
Spuneti-mi va rog cam la ce loc de campare v-ati gandit: cam cate corturi sa incapa, sa fie direct din asfalt sau se poate merge ceva mai departe pe un forestier usor ca sa fie ceva mai salbatic sa ne bem cu ursii?

Cred ca daca plecati la 16:00 ajungeti pe intuneric....
kappy666
Membru

MesajTrimis: 03/08/2011 21:42    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

prafuit a scris:
Spuneti-mi va rog cam la ce loc de campare v-ati gandit: cam cate corturi sa incapa, sa fie direct din asfalt sau se poate merge ceva mai departe pe un forestier usor ca sa fie ceva mai salbatic sa ne bem cu ursii?

eu prefer ceva mai retras dar tre sa ne gandim si la motoretele fara veleitati enduro;cat despre marimea locului de campare cred ca trebuie sa adaposteasca un minim de 10 corturi
de preferat un loc ceva mai retras de asfalt
Sus
Speedy.K
Membru fondator

MesajTrimis: 04/08/2011 09:25    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

prafuit a scris:

In sfarsit... Credeam ca ne tragi clapa. :-D

Locul tre' sa fie accesibil inclusiv celor cu masini decapotabile pe doua roti, deci tre sa fie la asfalt sau foarte aproape. Zona tre sa fie pe la Pestera Muierilor, cum am mai spus si tre' sa fie cam cum a zis Kappy, pentru vreo 10 corturi.

Noi daca plecam la 16.00, la 19.00-19.30 suntem in zona.
Doctor X
Membru fondator

MesajTrimis: 04/08/2011 12:34    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

prafuit a scris:

Sa verifici si locul indicat de iridiu, chiar daca e mai pe langa drum.
Sus
Speedy.K
Membru fondator

MesajTrimis: 04/08/2011 15:48    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Pai aia e pe Valea Oltetului, inteleg...
prafuit
Membru

MesajTrimis: 05/08/2011 10:42    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Se pare ca pana la urma va trag clapa.
Au aparut niste probleme pe care trebuie sa le rezolv si nu mai pot ajunge. DIstractie placuta va urez si drumuri usoare!
Speedy.K
Membru fondator

MesajTrimis: 05/08/2011 11:39    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Pfuaaa, aveam eu o presimtire...
Naspa, coane, ce sa zic.

Restu' lumii: ready for fun?!
AdBot
Robotelul cu reclame

Ce este AdBot ?
Click aici

MesajTrimis: 23/05/2012 23:12    Titlul subiectului: AdBot

Sus
Afiseaza mesajele pentru a le previzualiza:   
Creaza un subiect nou   Acest subiect este inchis, nu se pot crea sau raspunde la mesaje    Pagina de start a forumului 500le.MyForum.ro -> Organizare iesiri Ora este GMT + 2 ore
Pagina 1 din 1

Mergi direct la:  
Nu puteti crea un subiect nou in acest forum
Nu puteti raspunde in subiectele acestui forum
Nu puteti modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteti sterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteti vota in chestionarele din acest forum
HONDA TRANSALP.RO
BMW F650.RO
MOTOCICLISM.RO
PRO-BIKE.RO